Cursusjaar 2023/2024

Vanaf augustus is er weer plaats voor nieuwe leerlingen. Schrijf je in voor een proefles, introductiecursus of basiscursus. Aanmelding kan via de contactpagina van deze website. Zolang er plaats is, kan je gedurende het hele jaar “instromen”.

Boek: Zing met klassiek als basis

Samen met collega Henriëtte de Groot publiceerde ik (Hermien de Zwart) in 2022 het zanglesboek ‘Zing met klassiek als basis’. Dit werkboek maakt de klassiek zangtechniek toegankelijk voor iedereen. Zie elders op deze website uitgebreidere informatie over dit boek. Het boek is uitgeven bij Reba Productions en aan te schaffen via www.reba.nl of alle reguliere kanalen. In het lesjaar 2022-23 start ik gekoppeld aan deze methode de basiscursus. Tijdens 10 privé-lessen van 45 minuten werken we aan de basis van de klassieke techniek. De prijs van de cursus is €395 en dat is inclusief het lesboek en toegang tot meer dan 100 audiobestanden om thuis mee te oefenen. Het boek krijg je dan via mij tijdens je eerste les. Wil je meer weten? Neem dan contact op via de contactpagina van de website.

Proefes, introductiecursus en basiscursus

Wil je uitproberen of zangles wat voor jou is? Kom een proefles volgen (€25). Je kunt daarna eventueel verder gaan met de introductiecursus (€135). Deze cursus is speciaal gericht op mensen die nog nooit zangles hebben het gehad. Tijdens 4 privé- lessen van 30 minuten ga je kennismaken met zangles en met je eigen stem! Weet je daarna zeker dat je nog meer wilt leren dan kan je door met de basiscursus (€395). Deze cursus omvat 10 privé-lessen van 45 minuten inclusief ons eigen methodeboek ‘Zing met klassiek als basis’ en ruim 100 audiobestanden om thuis mee te oefenen. Tijdens deze cursus leer je de basis van de klassieke techniek. Heb je al eerder zangles gehad dan kun je na de proefles direct starten met de basiscursus.