Cursusjaar 2024-2025

Vanaf augustus is er weer plaats voor nieuwe leerlingen. Schrijf je in voor een proefles, introductiecursus of basiscursus. Aanmelding kan via de contactpagina van deze website. Zolang er plaats is, kan je gedurende het hele jaar instromen.

Kijk hier voor de huidige tarieven.

Cursusjaar 2023/2024

Vanaf augustus is er weer plaats voor nieuwe leerlingen. Schrijf je in voor een proefles, introductiecursus of basiscursus. Aanmelding kan via de contactpagina van deze website. Zolang er plaats is, kan je gedurende het hele jaar “instromen”.

Boek: Zing met klassiek als basis

Samen met collega Henriëtte de Groot publiceerde ik (Hermien de Zwart) in 2022 het zanglesboek ‘Zing met klassiek als basis’. Dit werkboek maakt de klassiek zangtechniek toegankelijk voor iedereen. Zie elders op deze website uitgebreidere informatie over dit boek. Het boek is uitgeven bij Reba Productions en aan te schaffen via www.reba.nl of alle reguliere kanalen. In het lesjaar 2022-23 start ik gekoppeld aan deze methode de basiscursus. Tijdens 10 privé-lessen van 45 minuten werken we aan de basis van de klassieke techniek. De prijs van de cursus is €395 en dat is inclusief het lesboek en toegang tot meer dan 100 audiobestanden om thuis mee te oefenen. Het boek krijg je dan via mij tijdens je eerste les. Wil je meer weten? Neem dan contact op via de contactpagina van de website.