Foto_2_EasySlider

Zangles op Maat

Jong of oud, veel of weinig ervaring, iedereen die (beter) wil leren zingen is welkom bij Zangles op Maat. In een ontspannen sfeer ontdekt de beginnende zanger zijn stem. Plezier in zingen staat centraal tijdens de les. De gevorderde zanger met aspiraties die bijvoorbeeld het toelatingsexamen voor het conservatorium wil doen, kan zich op dit traject laten begeleiden. Koorzangers met weliswaar veel ervaring maar te weinig stemtechniek kunnen door middel van de lessen hun zangplezier aanzienlijk vergroten.

Naar aanleiding van een proefles wordt een lesplan opgesteld dat aansluit bij de mogelijkheden en de wensen van de leerling.

In een zangles kunnen de volgende aspecten aan bod komen:

  • zangtechniek (technieken die nodig zijn voor een gezond stemgebruik en het ontwikkelen van de zangstem);
  • repertoire (liederen, aria’s en songs);
  • eventueel theorie (bv noten leren lezen, van blad zingen).

Voor nieuwe leerlingen is het mogelijk om een introductie-cursus van 4 (individuele) lessen te doen. Deze cursus geeft je de mogelijkheid om te kijken of zangles wat voor je is. Na deze cursus besluit je of je voor een langere periode lessen gaat volgen.

De lessen vinden plaats op dinsdag en donderdag in Utrecht-Oost (Bouwstraat) en op maandag en vrijdag in Utrecht-West (Muntkade).
Let op: i.v.m. de corona-situatie zijn er momenteel alleen lessen op de Bouwstraat. Zie voor lestijden het tabblad Tarieven en voorwaarden.