Foto_2_EasySlider

Zangles op Maat

Jong of oud, veel of weinig ervaring, iedereen die (beter) wil leren zingen is welkom bij Zangles op Maat. In een ontspannen sfeer ontdekt de beginnende zanger zijn stem. Plezier in zingen staat centraal tijdens de les. De gevorderde zanger met aspiraties die bijvoorbeeld het toelatingsexamen voor het conservatorium wil doen, kan zich op dit traject laten begeleiden. Koorzangers met weliswaar veel ervaring maar te weinig stemtechniek kunnen door middel van de lessen hun zangplezier aanzienlijk vergroten.

Naar aanleiding van een proefles wordt een lesplan opgesteld dat aansluit bij de mogelijkheden en de wensen van de leerling.

In een zangles kunnen de volgende aspecten aan bod komen:

  • zangtechniek (technieken die nodig zijn voor een gezond stemgebruik en het ontwikkelen van de zangstem);
  • repertoire (liederen, aria’s en songs);
  • eventueel theorie (bv noten leren lezen, van blad zingen).

Alle lessen zijn individueel . Voor nieuwe leerlingen is het mogelijk om een Introductie-cursus van 4 lessen te volgen. Deze cursus geeft je de mogelijkheid om te kijken of zangles wat voor je is. Tijdens de Basiscursus leert de beginnende leerling de basis van de klassieke zangtechniek aan. Deze cursus bestaat uit 10 lessen inclusief lesboek. Mocht je na deze cursussen verder willen met zangles, dan kan je instromen in het normale lesprogramma.

De lessen vinden plaats op op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag in Zimihc, Bouwstraat 55, Utrecht. Zie voor actuele lestijden het tabblad Tarieven en voorwaarden.
Tarieven en voorwaarden.